Princeza Ketrin: Imali smo sjajan dan!

Izvor: S media, 30.Apr.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princeza Ketrin: Imali smo sjajan dan!

Za svečanu svadbenu večeru u Bakingemskoj palati novopečena princeza Ketrin ponovno je odabrala haljinu Sare Barton iz modne kuće Aleksandra Mekvina, koja je kreirala i venčanicu u kojoj je Kejt blistala tokom svadbene ceremonije.

Reč je o beloj satenskoj haljini s dijamantnim pojasom, preko koje je prebacila beli angora bolero. Princ Vilijam se iz vojničke uniforme presvukao u crno odelo. Mladenci imaju i nove titule - vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Dejvid >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Bekam promašio stranu na ceremoniji

Sveštenik akrobacijama proslavio završetak kraljevskog venčanja (VIDEO)

Venčanica Kejt Midlton dobila pozitivne kritike

Svadbeni prijem za najuži krug porodice i prijatelja kraljevskog para održao se u balskoj dvorani Bakingemske palate, koja je sa svojom površinom 36 puta 18 metara ujedno i najveća od 775 prostorija palate.

Uoči prijema princeza Ketrin je javnosti uputila službenu izjavu u kojoj se osvrće na svoj svadbeni dan te zahvaljuje majci prirodi na datom daru: "Drago mi je što nas vreme nije izneverilo. Imali smo sjajan dan".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.