PROSLAVA VENČANJA I U BRITANSKOJ AMBASADI U SRBIJI

Izvor: Kurir, 29.Apr.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSLAVA VENČANJA I U BRITANSKOJ AMBASADI U SRBIJI

BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije u Srbiji Majkl Devenport priredio je danas u Beogradu prijem povodom venčanja princa Vilijema i Kejt Midlton, kojem su prisustvovali predstavnici medija, nevladinog sektora, umetnici i strane diplomate.

Gosti britanskog ambasadora pratili su u bašti njegove rezidencije direktan prenos venčanja u Vestminsterskoj opatiji. Ambasador Devenport i njegova supruga Lavinija priredili su potom za zvanice "doručak", kako se tradicionalno naziva obrok u čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kraljevskog venčanja, bez obzira na doba dana u kojem se poslužuje.

Ne meniju su bila i jela koja su bila poslužena u tradiciji ranijih kraljevskih venčanja, poput pačetine sa venčanja kraljice Viktorije 1840. godine ili piletine, poslužene 1981. godine na venčanju princa Čarlsa i ledi Dajane.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.