sumarice (Kragujevac), 14. jun 2020: Bacanje smeca u sumu

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 16.Jun.2020, 00:11

sumarice (Kragujevac), 14. jun 2020: Bacanje smeca u sumu

Portalu PRVI PRVI NA SKALI snimak je ustupio Marko Pavlovic, sportski direktor Kluba ekstremnih sportova u Kragujevcu. Zahvaljujemo.
Bracni par uhvacen kako baca djubre u sumu nadomak KragujevcaStariji bracni par iz Kragujevca, snimljen je kako u neposrednoj blizini jezera u Šumaricama iz ...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...






Povezane vesti

Skandalozan snimak iz Kragujevca razbesneo korisnike društvenih mreža: Bolje na sred ulice da ostavite smeće, nego što ga bacate tu!

Izvor: Blic, 16.Jun.2020

Gotovo da ne prođe ni nedelju dana, a da se na društvenim mrežama ne pojavi video snimak ili fotografija na kojoj se vidi kako građani naše zemlje prave divlje deponije na mestima gde one ne samo da nisu previđene, već su nepotrebno ruglo. Ovaj put, akteri su stariji bračni par iz Kragujevca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PrviPrviNaSkali.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PrviPrviNaSkali.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.