Zvanično - Zvezda dobila DESETO pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Zvezda dobila DESETO pojačanje!

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak je dobio još jedno pojačanje za nastupajuću sezonu pošto je ugovor sa šampionom Srbije potpisao Kragujevčanin Stefan Ilić.

Aktuelni šampion Srbije realizovao još jedan transfer u tekućem prelaznom roku današnjim potpisom Stefana Ilića.

Kragujevčanin koji je seniorsku karijeru gradio u superligašu iz Subotice parafirao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom i postao deseto pojačanje crveno-belih za nastupajuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezonu.

Transfer Stefana Ilića najavljen je u nedelju, a danas je nakon konferencije za medije pred sutrašnji duel sa Valetom pao i potpis na stadionu "Rajko Mitić".

Radi se o dvadesetjednogodišnjem napadaču i još jednom članu zlatne generacije "Orlića" koja se okitila najsjajnijom medaljom na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina koje je održano na Novom Zelandu.

Stefanu Iliću će adaptacija na novu sredinu značajno biti olakšana jer će mu društvo praviti bivši saigrači iz Spartaka Srđan Plavšić i Stefan Milošević koji su ranije stigli u klub iz Ljutice Bogdana.

Dosadašnji član Spartaka sa crveno-belima je potpisao trogodišnji ugovor, a treba podsetiti da su pre Stefana Ilića u Zvezdu stigli Stefan Milošević, Tomas Fibel, Adam Mičel, Andrija Luković, Vanja Vučićević, Marko Poletanović, Gelor Kanga, Džon Ruiz i Pablo Muče.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.