Zakucali se u betonsku banderu

Izvor: Glas javnosti, 07.Okt.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakucali se u betonsku banderu

KRAGUJEVAC - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nođi između subote i nedelje oko 2.30, u mestu Drača kod Kragujevca, poginuli su vozač i putnik koji su se nalazili u vozilu marke "pežo".

Prema navodima policije, vozilo kojim je, neprilagođenom brzinom, upravljao D. S. (21) iz mesta Kamenica, udarilo je u saobraćajne znake pored puta i betonsku banderu, a potom se prevrnulo na krov.

Vozač i putnik M. R. (24) podlegli su povredama na licu mesta, saopštila je kragujevačka policija. Prilikom udesa, vozilo je potpuno uništeno, a od siline udarca oborena je i betonska bandera.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.