Zahuktava se borba za drugo mesto

Izvor: KGsport.info, 22.Mar.2013, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahuktava se borba za drugo mesto


Predstojeće 20. kolo Prve lige Srbije za odbojkašice donosi nastavak borbe za drugo mesto na tabeli, koje vodi u razigravanje za Superligu, između kragujevačkih timova Radničkog i Kraguja.
Odbojkašice Radničkog očekuje neugodno gostovanje u Gornjem Milanovcu protiv Takovo Zvezde Heliosa, dok Kraguj dočekuje ekipu Lazarevca, koju još samo teorija drži u igri za opstanak u prvoligaškom rangu.
Radnički ima zadatak da u poslednja tri kola sačuva dva boda prednosti u odnosu na Kraguj, a da bi to učinio, mora sutra da trijumfuje u Gornjem Milanovcu.
Ekipa Takovo Zvezde Heliosa se nalazi u sredini tabele i njima su bodovi u ovom meču samo stvar prestiža, pa je jasno da su Kragujevčanke apsolutni favorit na ovom meču.
Izabranice Mirka Ristovića su nepobedive već skoro četiri meseca, tako da u ovaj meč ulaze pune samopouzdanja, sa željom da naprave još jedan iskorak ka željenom cilju.
Meč između Takova i Radničkog igra se u subotu, u dvorani „Breza“ u Gornjem Milanovcu, sa početkom u 20 časova.
Ekipa Kraguja je i dalje u igri za drugo mesto, a da bi ostale u trci sa gradskim rivalom Radničkim, izabranice trenera Mratinkovića moraće sutra u „Stanislavu“ da savladaju ekipu Lazarevca, koja se nalazi na izlaznim vratima Prve lige Srbije.
Lazarevčanke se još samo uzdaju u teoretske šanse, da uz dve pobede do kraja prvenstva, uz loše rezultate svog glavnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipom MD Zrenjanina, mogu da sačuvaju prvoligaški status. Zato u Kragujevac dolaze rešene da naprave iznenađenje i pruže žestok otpor favorizovanom domaćinu.
Kraguj je kvalitetnija ekipa, ali to moraju da pokažu na terenu, tako što će slomiti nesumnjivo žestok otpor gostujuće ekipe.
Duel Kraguja i Lazarevca na programu je u subotu, u sali OŠ „Stanislav Sremčević“, a početak je zakazan za 19 časova.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.