ZASTAVA ORUŽJE U NOVOM PAZARU OSTALA BEZ STRUJE

Izvor: Kurir, 29.Apr.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZASTAVA ORUŽJE" U NOVOM PAZARU OSTALA BEZ STRUJE

KRAGUJEVAC - Sindikalna organizacija kragujevačke fabrike "Zastava oružje" saopštila je da je pogonu te fabrike u Novom Pazaru juče isključena električna energija, što za posledicu ima prekid proizvodnje, i taj postupak najoštrije osudila ocenjujući ga neselektivnim.

- Prema našim saznanjima mnogo većim dužnicima u Novom Pazaru struja nije isključena, već je selektrivnom odlukom isključena pogonu "Zastava oružje" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gde radi 80 radnika i od čijih zarada zavisi egzistencija oko 300 članova njihovih porodica - navodi se u saopštenju u kome se dodaje da dug za struju iznosi nepunih milion dinara.

Sindikalna organizacija "Zastava oružje" navodi da se fabrika nalazi u krizi zbog nedostatka ugovora.

- Zbog nedovoljnog priliva novca fabrika nije uspela da izmiri dug za utrošenu električnu energiju. Posle prvomojaskih praznika preduzećemo aktivnosti koje će za cilj imati normalizaciju snabdevanja pogona u Novom Pazaru električnom energijom. Najoštrije osuđujemo neselektivan postupak rukovodioca javnog preduzeća EPS u Novom Pazaru, koji je po političkoj liniji postavljen kao kadar Demokratske stranke, i zahtevamo od svih institucija sistema da se preispita ispravnost donete odluke, koja za posledicu ima ekonomsku i političku destabilizaciju kako tog regiona, tako i fabrike u Kragujevcu - navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pogon fabrike "Zastava oružje" u Novom Pazaru ostao bez struje

Izvor: Glas javnosti, 30.Apr.2011, 07:05

KRAGUJEVAC - Sindikalna organizacija kragujevačke fabrike "Zastava oružje" saopštila je da je pogonu te fabrike u Novom Pazaru pre dva dana isključena električna energija, što za posledicu ima prekid proizvodnje, i taj postupak najoštrije osudila ocenjujući ga neselektivnim...- Prema našim saznanjima...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.