Izvor: Radio 021, 01.Okt.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio sa 2,46 promila alkohola u krvi

Pripadnici saobraćajne policije u Kragujevcu, prilikom kontrole saobraćaja na području grada, zaustavili su četrdesetogodišnjeg muškarca koji je automobilom "zastava" upravljao sa 2,46 promila alkohola u organizmu.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova kako bi se otreznio, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

Kako je navedeno, zbog nasilničke vožnje muškarac je priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 120.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dinara, 15 kaznenih poena i zabranu upravljanja vozilom devet meseci.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio sa 2,46 promila alkohola

Izvor: RTS, 01.Okt.2019

Kragujevačka saobraćajna policija je prilikom kontrole saobraćaja zaustavila četrdesetogodišnjeg muškarca koji je automobilom "zastava" upravljao sa 2,46 promila alkohola u krvi. . Vozaču "zastave" je određeno zadržavanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.