Vojvodina izgubila na Karaburmi

Izvor: NaDlanu.com, 24.Mar.2012, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina izgubila na Karaburmi

Fudbaleri Vojvodine iz Novog Sada izgubili su u subotu od OFK Beograda sa 1:0, što je njihov prvi poraz na gostujućim terenima posle skoro godinu dana.

Novosađani su prethodno poraženi u gostima, takodje, na Karaburmi.Jedini gol u utakmici 20. kola Super lige Srbije postigao je Amer Osmanagić u 63. minutu.Poraz Vojvodine, međutim, nije iskoristio Radnički 1923 iz Kragujevca, koji je mogao da se probije na treće mesto na tabeli.Kragujevčani su na svom terenu igrali nerešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 1:1 sa BSK Borčom.Najbolji strelac lige Darko Spalević postigao je gol za domaći tim već u 7. minutu, ali je Stefan Nedović autogolom u 40. doneo izjednačenje gostima.Isti rezultat bio je i u Jagodini, gde je gostovao Rad, dok su pobede kao domaćini ostvarili Novi Pazar protiv Javora sa 1:0 i Sloboda protiv Spartaka sa 2:0.Beta
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.