Vetar odneo krov u Kragujevcu

Izvor: Blic, 31.Maj.2013, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vetar odneo krov u Kragujevcu

Jak vetar, koji je u pojedinim delovima Kragujevca duvao i 80 kilometara na sat, odneo je limeni krov sa jedne zgrade u ulici Vladimira Rolovića. U Situacionom centru u Kragujevcu kažu da je, pored krova, vetar isčupao i nekoliko stabala i oborio više suncobrana u centru grada.

U ovom trenutku nema informacija o visini štete koju je nevreme praćeno kišom i vetrom izazvalo na objektima i usevima u okolini grada.

U Radarskom centru Bešnjaja potvrđeno je da je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nevremena, koje je danas oko 13 sati zahvatilo Šumadiju, dejstvovala protivgradna odbrana, i to na teritoriji nekoliko opština.

U tom Centru još prikupljaju informcije sa terena o razmerama štete, ali za sada nema preciznih podataka da li je grad padao u ovom delu Srbije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.