Vaterpolisti Radničkog gostuju Kataru

Izvor: KGsport.info, 30.Nov.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog gostuju Kataru

U sedmom kolu Regionalne A2 lige, vaterpolisti Radničkog gostuju kotorskom Kataru, u subotu od 18 časova, u Budvi.
Posle poraza u derbiju sa Solarisom u Šibeniku (5:3), Kragujevčani su se ubedljivim trijumfom nad Valjevo Gorenjem (21:9) na velika vrata vratili na pobedničku stazu, ali i na deobu prvog mesta zahvaljujući porazu Šibenčana u Budvi.
Sa druge strane, Kataro je u prošlom kolu došao do prve pobede, na gostovanju Galebu u Makarskoj (9:8), pa sigurno da će na >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << krilima te pobede pokušati da iznenadi i Šumadince.
U ovoj utakmici vaterpolisti Radničkog imaju motiv da pobedom ostanu u borbi za sam vrh, ali i da zadrže dobru formu i naprave što bolju uvertiru za četvrtfinale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom, koje ih u Kragujevcu očekuje u subotu, 8. decembra, od 19.30 časova. Zanimljivo da i „crveno-beli“ u A1 ligi ovog vikenda gostuju drugom kotorskom timu, Primorcu.
Besplatne ulaznice za spektakl Radničkog i Zvezde mogu se nabaviti u Kafe-baru „Sonas“, na info pultu Zatvorenog bazena Sportskog centra „Park“, kao i u kancelariji KVK Radničkog na bazenu.
Izvor i foto: KVK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.