Vanja  i Filip poklonili kapice povređenima

Izvor: Kurir, 20.Nov.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja i Filip poklonili kapice povređenima

Vaterpolisti kragujevačkog Radnčkog posetili osmoro povređenih u udesu koji je u ponedeljak izazvao njihov klupski kolega Boris Popović

KRAGUJEVAC - Vaterpolisti kragujevačkog Radnčkog i reprezentativci Srbije Filip Filipović i Vanja Udovičić i trener Dejan Udovičić posetili su danas povređene u udesu koji je u ponedeljak izazvao njihov klupski kolega Boris Popović.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rečima lekara, svi povređeni se dobro osećaju i trebalo bi uskoro da budu pušteni na kućno lečenje.

Od osmoro povređenih, kojima je tokom jučerašnjeg dana ukazana medicinska pomoć, na lečenju su zadržane tri odrasle osobe, i osmogodišnji dečak.

I povređeni dečak je dobrog zdravstvenog stanja, a lekari očekuju da će i on tokom naredna 24 sata biti pušten na kućno lečenje.

Vaterposlisti Filip Filipović i Vanja Udovičić poklonili su mu kapu i vaterpolo loptu.

Sa trenerom Dejanom Udovičićem povređene pacijente posetio je i otac Borisa Popovića, vaterpoliste koji je izazvao udes.

Vaterpolista Boris Popović je posle privođenja i saslušanja pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Kragujevcu, zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti posetili povređene u udesu

Izvor: Mondo, 20.Nov.2012

Vaterpolisti kragujevačkog Radnčkog i reprezentativci Srbije Filip Filipović i Vanja Udovičić i trener Dejan Udovičić posetili su danas povređene u udesu koji je juče izazvao njihov klupski kolega Boris Popović...Prema rečima lekara, svi povređeni se dobro osećaju i trebalo bi uskoro da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.