U seriji Titanik i 40 glumaca iz Srbije

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2011, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U seriji Titanik i 40 glumaca iz Srbije

U Kragujevcu je snimanje serije na nekoliko lokacija počelo 15. avgusta, a trajaće do 9. septembra. Potom se ekipa seli za Beograd, gde će nastaviti s radom do 21. setpembra

U igranoj seriji 'Titanik-krv i čelik', čije je snimanje u italijansko-irskoj koprodukciji počelo u Kragujevcu, pojaviće se 40 glumaca iz Srbije u sporednim ulogama, izjavio je danas Tanjugu predstavnik producentske kuće 'Work in progreš' Miodrag Stevanović.
Prema njegovim rečima, u Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je snimanje na nekoliko lokacija počelo 15. avgusta, a trajaće do 9. septembra. Potom se ekipa seli za Beograd, gde će nastaviti s radom do 21. setpembra, a onda idu put Dablina.
'U Kragujevcu snimamo scene koje će se videti u gotovo svakoj epizodi, a to su scene brodogradilašta, ukrcavanja putnika na brod, scene projektnog biroa u kojima se istraživao kvalitet čelika, scene enterijera unutrašnjosti broda, kotlarnice broda...', rekao je Stevanović.
Snimanje serije, čiji je reditelj Pol Majer, u Kragujevcu se odvija na prostoru Kneževog arsenala i nekadašnjih 'Zastavinih' radionica, tako da će se videti Trg topolivaca, 'Zastava Kamioni', 'Zastava Kovačnica' u kojoj je, u seriji, radionica za delove za brod...
'Pored 40 glumaca iz Srbije, na snimanju serije angažovano je 1.600 statista, od kojih su 1.200 iz Kragujevca', rekao je Stevanović i podsetio da je priprema u Kragujevcu za snimanje serije trajala pet sedmica.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.