Toholj pred finale protiv NBGD: Možemo da odbranimo titulu

Izvor: B92, 17.Maj.2022, 23:46

Toholj pred finale protiv NBGD: Možemo da odbranimo titulu

Vaterpoliste Radničkog iz Kragujevca i Novog Beograda očekuje finalna serija plej-ofa Superlige.

Prvi meč finala igra se u sredu 18. maja od 19 sati na bazenu "11. april".

"Stigli smo do završnice sezone i najbitnijih utakmica, za koje smo radili cele godine. Značajno smo podigli formu u poslednje vreme, uprkos porazu u utakmici Lige šampiona, koja nam je ujedno bila i dodatna priprema za finalnu seriju", izjavio je vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Toholj.

On je dodao da veruje u konačni uspeh svoje ekipe.

"U ovoj sezoni, punoj oscilacija, mislim da smo sada dostigli vrhunac i nadam se da ćemo konačno pružiti celokupno dobre partije i stići do odbrane trofeja. Mislim da smo na poslednje tri utakmice sami sebe pobedili. Davali su nam golove i odvajali se u finišu. Prevagu bi mogli da odnesu igrač više i igrač manje", rekao je Toholj za klupski sajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.