Izvor: Radio 021, 08.Jun.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes u blizini Jagodine, poginula beba

Beba od godinu i po dana stradala je jutros oko pola pet na auto-putu Beograd–Niš, nedaleko od Jagodine, u smeru ka Beogradu u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Na auto-putu Beograd–Niš jutros oko 4.30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća posle koje je život izgubila beba koja je bila u automobilu, navodi RTS.

Majka bebe je u sudaru lakše povređena, a otac je sa teškim povredama kičme prebačen u Kragujevac.

Naložena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je obdukcija bebe, potvrđeno je RTS-u u jagodinskoj bolnici.

Pretpostavlja se da je vozač zaspao za volanom, probio zaštitnu ogradu i sleteo u njivu pored auto-puta.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC ZASPAO ZA VOLANOM, SURVAO AUTO U NJIVU Jeziva scena na auto-putu kod Jagodine, BEBA PREMINULA U BOLNICI

Izvor: Blic, 08.Jun.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano juros na auto-putu Beograd-Niš kod Bagrdanskog tesnaca, nedaleko od Jagodine, nastradala je beba od godinu i po dana, a povređene su odrasle osobe, roditelji bebe. Reč je o državljanima Mađarske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.