Škotski bend Texas, Marki Ramon i Kultur shock sviraju u Kragujevcu

Izvor: Blic, 22.Feb.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škotski bend "Texas", Marki Ramon i "Kultur shock" sviraju u Kragujevcu

Škotski hitmejkeri "Texas", Balkan džipsi pank metal bend "Kultur Shock" i nekadašnji bubnjar legendarnih "Ramones" Marki Ramon prvi su poznati izvođači "Arsenal Festa 08", koji će biti održan 21, 22. i 23. juna u Kragujevcu.

Svetski poznat po hitovima kakvi su "I Don't Want a Lover", "Say What You Want", "Black Eyed Boy" i "Summer Son", bend "Texas" prvi put u karijeri dolazi u Srbiju 22. juna kao hedlajner Arsenalovog Mejn stejdža.

Bend prepoznatljiv po glasu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pojavi pevačice Šarlin Spiteri, za nešto više od 30 godina postojanja prodao je preko 40 miliona primeraka albuma širom sveta, a u Kragujevac dolazi sa uspešnim, devetim albumom iza sebe "Jump on Board" (2017), koji je bio najavljen spotom "Let's Work It Out Together" u kome se pojavljuje čuveni fudbaler Tjeri Anri.

- Stajati na bini i pevati iz sveg srca, to je sjajno! To je najbolja stvar na planeti. Apsolutno to volim! Kad hiljade ljudi stoji ispred tebe, a svi ste zajedno u tom trenutku - kaže Spiteri.

Istog dana na glavnoj bini sviraće bend "Kultur Shock" iz Sijetla, frontmena Srđana Đine Jevđevića, koji preko 20 godina krstari planetom kao prvorazredna festivalska atrakcija, a pre nekoliko dana su objavili novu pesmu "Refugee Song".

Prve večeri festivala 21. juna na Garden stejdžu nastupiće Marki Ramon, nekadašnji bubnjar legendarnog američkog pank benda "Ramones" koji će podsetiti na pesme ovog velikog benda.

Komplet ulaznica za sve tri večeri po promotivnoj ceni košta 2.000 dinara do 14. marta, u Domu omladine Kragujevca i preko mreže Eventim.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Teksas” prvi put u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2018, 12:45

Poznate prve glavne zvezde kragujevačkog “Arsenal festa” NA “Arsenal festu”, koji će biti održan u Kragujevcu od 21. do 23. juna, nastupiće škotski hitmejkeri “Teksas”, džipsi pank metalci “Kultur šok” koje predvodi Srđan Jevđević (eks “Đino banana”)...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.