Sedam godina portala KG sport.info

Izvor: KGsport.info, 20.Jun.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam godina portala KG sport.info

20. juna. 2010. godine pokrenut je portal KG sport.info, jedinstveni elektronski medij u Kragujevcu koji se bavi isključivo sportskim dešavanjima u ovom gradu. Sedam godina kasnije ovaj portal i dalje Kragujevčanima pruža uvid u dešavanja na sportskoj sceni ovog grada, uz pregršt članaka, intervjua i izveštaja sa terena.
U eri tabloidnog, senzacionalističkog novinarstva, KG sport.info je ostao jedan od retkih medija koji teži proverenim informacijama sa lica mesta i iz relevantanih >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << izvora, a sve u cilju pravovremenog, tačnog informisanja svojih čitalaca. Bez ičije pomoći, u više nego skromnim uslovima, ovaj portal već sedam godina uspeva da informiše Kragujevčane o rezultatima sportista iz našeg grada na svim nivoima.
I danas, kada su mediji u Kragujevcu u više nego teškoj situaciji, naša mala, ali vredna redakcija nastoji da izveštava sa većine sportskih događaja kao jedini, tipično sportski portal u ovom gradu. Bili smo i bićemo otvoreni za sve kragujevačke klubove i sportiste, koji svojim uspesima prezentuju naš grad na najbolji mogući način.
Za ovih sedam godina stekli smo, nadamo se, dovoljno kredibiliteta među ljubiteljima sporta u Kragujevcu, što nam uliva snagu da sa ovim poslom nastavimo i ubuduće. Zato sve što smo do sada uradili zaboravljamo, u nastojanju da stalno sebi postavljamo više ciljeve i da nadograđujemo svoj rad. Hvala Vam dragi čitaoci što nas pratite svih ovih godina. Vi ste nam jedina podrška da istrajemo u ovim teškim vremenima.
SEDAM GODINA SA VAMA – U SLUŽBI SPORTA
KG sport.info

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.