SMRT MALOLETNICE NADOMAK ŠUMARICA: Drug u tužilaštvu

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT MALOLETNICE NADOMAK ŠUMARICA: "Drug" u tužilaštvu

Mladiću u čijem je stanu sedamnaestogodišnja M.M. iz Petrovca kod Kragujevca pronađena mrtva, određena mera zadržavanja POLICIJA je, kako “Novosti” saznaju, odredila meru zadržavanja drugu sedamnaestogodišnje M.M., iz Petrovca kod Kragujevca, koja je u njegovom stanu, nadomak Šumarica, pronađena mrtva. On će biti sproveden nadležnom tužilaštvu. Najverovatniji uzrok smrti ove tinejdžerke je uzimanje prekomerne doze psihoaktivnih supstanci. Nesrećna devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je u petak, sa bratom, boravila u pomenutom stanu. Naglo joj je pozlilo, a onda je preminula. Svi detalji iz istrage o ovom tragičnom događaju još uvek se ne saopštavaju, a očekuje se i obdukcioni nalaz. PROČITAJTE JOŠ - UŽAS U KRAGUJEVCU: Pronađeno telo devojčice, sumnja se da se predozirala Gradom kolaju glasine da je M. M., bila u vezi sa mladićem u čijem je stanu preminula, kao i da je on koristio opijate.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆA ŽRTVA DROGE ZA SEDAM DANA Učenica (16) preminula od prekomerne doze u stanu druga njenog starijeg brata

Izvor: Blic, 24.Jun.2018

Šesnaestogodišnja učenica Politehničke škole u Kragujevcu Marija M. je treća žrtva droge u Srbiji za samo nekoliko dana. Tinejdžerka, rodom iz Petrovca kod Kragujevca, sa starijim bratom bila je kod druga u naselju Šumarice, kada je u telo unela smtonosnu dozu droge. Ona je zvanično treća...

Nastavak na Blic...

Zadržan mladić u čijem stanu je maloletna Kragujevčanka pronađena mrtv

Izvor: Blic, 24.Jun.2018

Policija je odredila meru zadržavanja drugu sedamnaestogodišnje M.M., iz Petrovca kod Kragujevca, koja je u njegovom stanu, nadomak Šumarica, pronađena mrtva.

Nastavak na Blic...

SMRT MALOLETNICE U KRAGUJEVCU Drug u čijem je stanu pronađena mrtva u tužilaštvu

Izvor: Blic, 25.Jun.2018, 07:50

Mladiću u čijem je stanu sedamnaestogodišnja Marija M. iz Petrovca kod Kragujevca pronađena mrtva, određena je mera zadržavanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.