Rukometašice Radničkog 1964 dočekuju Vrbas (sreda, 20 h)

Izvor: KGsport.info, 27.Nov.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog 1964 dočekuju Vrbas (sreda, 20 h)

Rukometašice Radničkog 1964 ugostiće u sredu, 28. novembra od 20 časova u hali „Jezero“ ekipu Vrbasa, u utakmici 9. kola Super B lige Srbije. Biće ovo težak ispit za Kragujevčanke, koje još uvek čekaju na svoj prvi trijumf u „Jezeru“.
Susret sa jednim od glavnih pretendenata za plasman u viši rang takmičenja ne dolazi u idealnom trenutku za kragujevačke rukometašice. Naime, učenice Rodoljuba Kurandića nalaze se u seriji od četiri uzastopna poraza, ali ih >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << to svakako neće sprečiti da u susetu sa Vrbašankama pruže svoj maksimum i pokušaju da dođu do vrednih bodova.

– U goste nam dolazi ekipa Vrbasa, jedan od glavnih pretendenata za osvajanje lige i ulaska u viši rang. Radi se o izuzetno iskusnoj i čvrstoj ekipi, predvođenoj Zoranom Milić koja je deo karijere provela u Kragujevcu. Vrbas je ekipa koja igra na mali broj golova, što je posledica agresivne igre u odbrani, a napadački su jedna od najpotentnijih ekipa, s obzirom na kvalitet koji poseduju. Nakon nekoliko poraza i činjenice da još uvek nismo trijumfovale u „Jezeru“, motivisanije smo više nego ikada da se dokažemo pred svojom publikom. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil i ritam igre, i dati sve od sebe da bodovi ostanu u Kragujevcu. – poručila je Tijana Petrović, kapiten Radničkog 1964.
Ulaz na ovu utakmicu je besplatan za sve posetioce.
Foto: RK Randički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.