Radnički u Kragujevcu počinje prolećni deo sezone

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2024, 17:48

Radnički u Kragujevcu počinje prolećni deo sezone

Sa dosta promenjenim timom u odnosu na kraj prošle polusezone, sa trenerom koji je započeo sezoni na klupi, ali je otišao posle 14 kola, ali i sa željom da što pre osigura opstanak Radnički počinje prolećni deo sezone u Superligi. Prvi zvanični meč ove godine Nišlije igraju u nedelju, 11. februara u Kragujevca protiv Radničkog.

Zimska pauza je završena, na fudbalske terene vraćaju se i srpski superligaši, a Radnički iz Niša uz dosta optimizma >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << čeka nastavak prvenstva gde trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli. Pripreme su odrađene u Turskoj, a šef stručnog štaba Nikola Trajković je zadovoljan tim periodom.

Odradili smo pripreme na zadovoljavajućem nivou, igrači su bili maksimalno spremni i koncentrisani. Zadovoljan sam svima što smo ostavili iza sebe. Nemamo više prava da pričamo da je Radnički igrao dopadljiv fudbal, a nije donosio bodove. Od nedelje nam je svaka utakmica presudna i moramo da donosimo bodove. Promenili smo krvnu sliku svlačionice, doveli smo nove igrače, Mislim da smo napravili dobar prelazni period - rekao je Trajković.

Kragujevčani imaju 7 pobeda, dva remija i 10 poraza i sa 23 boda nalaze se na 10. poziciji na tabeli.

Bili smo zajedno na pripremama i međusobno smo se skautirali. Na pripremama su imali novi sistem. Skauting je urađen maksimalno i igrači su dobili sve potrebne informacije. Spremni smo za bilo koji sistem. Kada imamo loptu, bitno je da imamo principe i da su oni presudni kako bismo ostvarili pobedu - dodao je Trajković.

Što se prelaznog roka tiče, Radnički je dosta promenio tim - ove zime su stigli na "Čair" napadač Boris Krstić, golman Nikola Vasiljević, vezni igrač Andrija Luković, reprezentativac Kameruna Kolins Fai, napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić, defanzivac Marko Petković, napadač Stefan Vukić, 23-godišnji vezni igrač iz Gane Edmund Ado, kao i krilni napadač iz Nigerije 22-godišnji Jusuf Bamidele.

Utakmica u Kragujevcu je u nedelju od 13 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

„Crveni“ spremaju revanš niškom imenjaku na prolećnoj premijeri, uprava kluba časti navijače besplatnim ulazom

Izvor: KGsport.info, 10.Feb.2024

Prolećni deo takmičenja u Mozzart Bet Superligi fudbaleri Radničkog 1923 otvaraju u nedelju, 11. februara,... Чланак „Crveni“ spremaju revanš niškom imenjaku na prolećnoj premijeri, uprava kluba časti navijače besplatnim ulazom се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.