Radnički priželjkuje prvu pobedu (subota, 14h)

Izvor: KGsport.info, 10.Mar.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički priželjkuje prvu pobedu (subota, 14h)

Trener Radaković i prvotimac Stević su optimisti pred susret sa Petrovčanima
Posle poraza na startu prolećnog dela prvestva u Zemunu (0:3), podmlađeni tim kragujevačkog prvoligaša u subotu, u okviru 17. kola, dočekuje Slogu iz Petrovca na Mlavi.
Radnički 1923 će u duelu sa starim rivalom pokušati da zabeleži prvu „trojku“ u ovoj sezoni. Prethodni susret ova dva tima u Petrovcu na Mlavi završen je pobedom domaćina sa 3:2, pa je ovo za Kragujevčane ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << i prilika za revanš.
Gosti su u povoljnijem položaju. Imaju iskusniji sastav, osvojili su do sada 21 bod i zauzimaju deveto mesto na tabeli, dok je Radnički 1923 jedina ekipa u Prvoj ligi Srbije bez pobede u dosadašnjem delu prvenstva i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli, sa svega četiri osvojena boda.
Ipak, u stručnom štabu i među igračima kragujevačkog tima provejava optimizam pred ovaj susret. U taboru Radničkog priželjkuju prvu pobedu, što su i na današnjoj konferenciji za medije preneli trener Radovan Radaković i prvotimac Dušan Stević.
Očekujemo povoljan rezultat i da počnemo da dobijamo utakmice, što bi vratilo samopouzdanje ekipi. Dugo vremena nemamo rezultat koji očekujemo, iako ozbiljno radimo na tome, ali nikako da nam krene. Nadam se da ćemo u subotu, kada naši navijači slave 27. rođendan, obradovati i njih i širu kragujevačku publiku, koju bih voleo da vidim u što većem broju. – rekao je trener Radaković.
Slično raspoloženje vlada i među igračima, koji spremno dočekuju susret sa prvoligašem iz Petrovca na Mlavi.
Atmosfera u ekipi je odlična. Vredno radimo i sve ide dobro, ali samo ti rezultati nikako da dođu. Nadam se da ćemo uz podršku naših navijača doći do tri boda. Spremni smo svi da „poginemo“ i što bolje odigramo utakmicu. Nadam se dobroj igri, jer nam dolazi jaka i iskusna ekipa, koja je u prethodnom kolu pobedila Inđiju. Očekujem kvalitetnu utakmicu i atmosferu na „Čika Dači“. Pozivam navijače da dođu i da nas podrže da zabeležimo prvu pobedu – poručio je Dušan Stević, jedan od prvotimaca Radničkog 1923, pred susret sa Slogom iz Petrovca na Mlavi.
Iz ekipe koja je igrala protiv Zemuna prošle subote trener Radaković neće moći da računa samo na štopera Ivana Živanovića zbog kartona. Svi ostali su spremni i konkurišu za startnu postavu.
Susret Radnički 1923 – Sloga (PM) odigraće se u subotu na stadionu „Čika Dača“ sa početkom u 14 časova.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.