Radnički čeka Vojvodinu u polufinalu (petak, 20.45)

Izvor: KGsport.info, 24.Apr.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički čeka Vojvodinu u polufinalu (petak, 20.45)

U prvoj utakmici polufinala plej-ofa Prve A lige Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju novosadsku Vojvodinu, večeras od 20.45 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.
Ovi rivali nisu se sastajali u aktuelnoj sezoni, jer su u Triglav ligi bili u različitim grupama, a sve prethodne duele ubedljivo su dobili Kragujevčani.
Podmlađeni sastav Radničkog je u četvrtfinalu eliminisao kikindski ŽAK (16:10, 16:9), dok su Novosađani imali teži posao sa Banjicom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << (5:5, 11:6).
Polufinalna serija igra se na dve dobijene utakmice, a Šumadinci će pored prvog, biti domaćini i u eventualnom trećem duelu.
Ulaz je besplatan.
Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Partizan, koji će snage odmeriti u subotu, od 16.30 sati, na „Banjici“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.