Pucnjava na Božić u Jagodini: Muškarac ranjen hicem nakon fizičkog obračuna

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Božić u Jagodini: Muškarac ranjen hicem nakon fizičkog obračuna

Pucnjavi prethodio fizički obračun.

T. M. iz Jagodine teško je ranjen hicima iz vatrenog oružja.

U pucnjavi, koja se dogodila oko ponoći u Jagodini u Čočetovoj ulici, teško je ranjen Milan T. (40). Do pucnjave je došlo ispred jednog ugostiteljskog objekta, a prema pisanju medija, ranjeni ima kriminalni dosije.

On je prvo prevezen u bolnicu u Jagodini gde su mu konstatovane ulazne prostrelne i ustrelne rane stomaka, grudi, ruke, noge. Zatim je prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u KBC u Kragujevcu.

Policija je odmah po dobijanju prijave da je došlo do pucnjave u Čočetovoj ulici izašla na lice mesta i tamo je zatekla vlasnika kluba ispred objekta, a njegov sin je pobegao sa lica mesta kada je video policijsku patrolu.

Na licu mesta uočene su čaure i krv i obavljen je policijski uviđaj.

Prema pisanju medija, Milan T. je 2017. godine izbegao ubistvo, najverovatnije zbog zamene identiteta. Tada je ubica pucao i ubio mladog advokata Nemanju Stojanovića, a najverovatnije je Milan T. bio meta.

Istraga o pucnjavi je u toku i intenzivirana je.

Ubistvo mladog advokata: Pomešali ga sa Milanom?

Advokat Nemanja Stojanović (25), u kog su 13. septembra 2017. godine ispaljena četiri hica ispred zgrade u Jagodini u kojoj je živeo, ubijen je najverovatnije u profesionalnoj sačekuši.

Kako je ranije pisano Jagodinom su kružile dve verzije o mogućem motivu za ubistvo mladog advokata.

Kao prvi motiv spominje se da je ubistvo Nemanje zapravo poruka njegovom ocu, poznatom jagodinskom advokatu Mikiju Stojanoviću, a kao drugi motiv navodi se da je u pitanju pomešana meta i da je Nemanja Stojanović zapravo slučajno ubijen, jer navodno u istoj zgradi živi i osoba koja ima kriminalni dosije, a koja isto kao i ubijeni Nemanja vozi audi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubijen u pucnjavi sa specijalcima: Obračun policije i kriminalca koji se zabarakadirao u stanu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jan.2020, 00:38

Višečasovna drama okončana je obračunom, a zatim i ubistvom čoveka koji se zabarakadirao u stanu u zgradi u Ulici Havtorn u filadelfijskom predgrađu Frankford Višečasovna drama okončana je obračunom, a zatim i ubistvom čoveka koji se zabarakadirao u stanu u zgradi u Ulici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.