Prvi trijumf rukometašica Radničkog u plej-ofu

Izvor: KGsport.info, 07.Maj.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi trijumf rukometašica Radničkog u plej-ofu

Pobedom od 24:20 (15:7) u utakmici 4. kola plej-ofa Super lige Srbije, rukometašice Radničkog revanširale su se ekipi Naise za prethodna dva poraza u „Čairu“. „Tigrice“ su sjajno otvorile večerašnji meč u „Jezeru“, imale na poluvremenu osam golova prednosti, pa je već tada bilo jasno da će upisati prvi trijumf u ovoj fazi takmičenja.
Nišlijke su se dobro držale u prvih desetak minuta susreta, ali su onda jednostavno stale u napadu, pošto nisu imale rešenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sjajnu odbranu Kragujevčanki, predvođenu fantastičnom Jovanom Risović na golu. Punih četrnaest minuta trajao je golgeterski post rukometašica Naise, što su domaće na najbolji način iskoristile i serijom 7:0 došle do vođstva od 11:4 u 26. minutu.
Gošće su se probudile u nastavku susreta, ali nedovoljno da ugroze ubedljivu prednost Kragujevčanki, koje su na kraju zasluženo slavile sa 24:20.
Pobednički tim predvodila je Sanja Radosavljević sa 8 golova, kao i Jovana Risović sa 17 uspešnih odbrana. Sa druge strane, jedina raspoložena za igru u taboru Naise bila je Aleksandra Stefanović sa 12 golova.
ŽRK Radnički – ŽRK Izvor  24:20 (15:7)
Kragujevac
Dvorana: “Jezero”.
Gledalaca: 200
Sudije: Vladimir Knežić,Marko Pešić
Sedmerci:  Radnički 8(5), Naisa 4(2)
Isključenja: Radnički 8 min,Naisa 6 min
Radnički: Ćosić (odbrana), Petrović 1, Stojković, Prijović 3, Tanić 3,S. Radosavljević 8,N.Radosavljević Radović, Stajković, Simić 2,  Lukić, Risović ( 17 odbrana),  Dukić 2, Tatar 1, Kulić, Todorović 4.
Naisa: Popović ( 1odbrana) , Nikolić, Veljković  , Karalić, Pešić,Stefanović, Đoković 4, Radović, Nedeljković 5, Petković( 7 odbrana), J. Zdravković 2, Mitrović, Jevtovic ( 1 odbrana), Vučković, Milojević, Tanasković.
Nakon odigranih mečeva četvrtog kola poznat je i novi šampion Srbije, a to je ekipa aranđelovačkog Izvora, koja je večeras slavila na gostovanju u Inđiji protiv Železničara sa 31:28 i tako stekla nedostižnih šest bodova prednosti dva kola pre kraja plej-ofa.
Radnički i Naisa boriće se za drugo mesto. Trenutno Nišlijke imaju dva boda prednosti, dok je poslednji Železničar sa svega tri osvojena boda.
U narednom kolu rukometašice Radničkog ugostiće Železničar iz Inđije.
Foto: Simona Blagojević

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mošić spasao bod Kragujevčanima

Izvor: KGsport.info, 07.Maj.2016

Rukometaši Radničkog i Požarevca odigrali su nerešeno 30:30 (19:18) u utakmici 6. kola plej-auta Super lige Srbije. Gosti iz Požarevca bili su na dobrom putu da odnesu ceo plen iz „Jezera“, ali je Ivan Mošić svojim golom u poslednjim trenucima susreta doneo bod Kragujevčanima.. Treću utakmicu...

Nastavak na KGsport.info...

Naisa poražena u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2016, 14:50

Rukometašice Naise izgubile su u 4. kolu plej-ofa Superlige od aktuelnog šampiona Radničkog u Kragujevcu rezultatom 24:20 (15:7), pa još uvek nisu obezbedile 2. mesto i titulu vicešampiona...Nišlijke su bile ravnopravne samo u uvodnoj fazi meča i to do 12. minuta i rezultata 4:4. A onda su domaće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.