Pronađeni nemački ovčari, vredni 150.000 evra

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni nemački ovčari, vredni 150.000 evra

Kragujevačka policija je pronašla dva psa, rase nemački ovčar, ukradena 26. februara 2016. godine iz odgajivačnice pasa u mestu Brnjica kod Knića, čija je vrednost 150.000 evra.
Zbog sumnje da su tom prilikom izvršili krivično delo teška krađa, Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu je protiv tridesetsedmogodišnjeg Kragujevčanina i tridesetšestogodišnjeg državljanina Republike Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Podgorice podneta krivična prijava, saopštava policija.

Postoji sumnja da su oni navedene pse ukrali na nagovor M. R. (35), državljanina Republike Crne Gore, sa prebivalištem u Nikšiću, i odvezli ih na područje Crne Gore.
Sumnja se i da je M. R. vlasniku ukradenih pasa, sredinom februara 2016. godine, telefonom, SMS porukama i lično upućivao ozbiljne pretnje.
Kragujevačka kriminalistička policija je M. R. uhapsila i, uz krivičnu prijavu, sprovela Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i teška krađa.
Ukradeni psi vraćeni su vlasniku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevačka policija pronašla ukradene pse vredne 150.000 EVRA

Izvor: Blic, 17.Mar.2016

Zbog krađe dva psa iz odgajivačnice u selu Brnjica kod Knića, policija je podnela prijave protiv kragujevčanina M.N. (36) i Podgoričanina B.LJ. (37)...Oni se sumnjiče da su počinili tešku krađu, jer su dva nemačka ovčara, vredna oko 150.000 evra. Oni su pse ukali 26. februara ove godine, i...

Nastavak na Blic...

Ukradeni psi pronađeni u Crnoj Gori: Vraćeni ovčari vredni 150.000 evra!

Izvor: Večernje novosti, 18.Mar.2016, 00:44

OBA psa rase nemački ovčar, koji su ukradeni 26. februara iz odgajivačnice u mestu Bršica u opštini Knić, pronađeni su u četvrtak. Njihova vrednost je 150.000 evra. Krivične prijave podnete su protiv Kragujevčanina (37) i jednog državljanina Crne Gore (36), zbog sumnje da su izvršili krađu....

Nastavak na Večernje novosti...

SREMSKA MITROVICA: Oduzeti poker aparati

Izvor: Kurir, 18.Mar.2016

SREMSKA MITROVICA - Prilikom kontrole u jednom ugostiteljskom objektu, sremskomitrovačka policija, pronašla je opremu za klađenje bez adekvatne dokumentacije...Policija je oduzela četiri poker aparata i ključeve za njih, računar, štampač i liste za sportsko klađenje. Protiv vlasnika oduzete...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.