Izvor: EMportal, 23.Nov.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena selidba institucija iz Beograda

Sedište Nacionalne službe za zapošljavanje biće iz Beograda preseljeno u Kragujevac, a Fond za razvoj se seli u Niš - utvrđeno je izmenama zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti i o Fondu za razvoj koje je danas prihvatila Skupština Srbije.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državne institucije u Kragujevcu, Užicu i Nišu

Izvor: Blic, 23.Nov.2010

Skupština Srbije usvojila je danas tri zakona kojima se sedišta nekoliko državnih institucija izmeštaju iz Beograda u Kragujevac, Užice i Niš...Tako će, shodno usvojenim izmenama Zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti, sedište Nacionalne službe za zapošljavanje iz Beograda...

Nastavak na Blic...

Izglasano raseljavanje državnih službi

Izvor: Mondo, 23.Nov.2010

Sedište Nacionalne službe za zapošljavanje seli u Kragujevac, Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza u Užice a Fonda za razvoj u Niš.

Nastavak na Mondo...

Potvrđena selidba institucija

Izvor: Capital.ba, 23.Nov.2010

BEOGRAD, Sjedište Nacionalne službe za zapošljavanje biće iz Beograda preseljeno u Kragujevac, a Fond za razvoj se seli u Niš - utvrđeno je izmjenama zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti i o Fondu za razvoj koje je danas prihvatila Skupština Srbije. Sjedište Agencije...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.