Posle svađe poznaniku polomili nos

Izvor: Blic, 25.Nov.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle svađe poznaniku polomili nos

KRAGUJEVAC - Kragujevčanima S. N. (32), B. V. (32) i O. J. (38) određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da su 13. novembra u kući osumnjičenog S.N. u naselju Palilule, posle svađe nasrnuli na N. D. (35) udarajući ga nogama i rukama po glavi i telu.

Prema navodima policije, oni su tom prilikom polomili nos N. D. i naneli niz drugih povreda.

Policija je najavila da će osumnjičeni, posle isteka mere zadržavanja biti sprovedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAGUJEVČANI POZNANIKU POSLE SVAĐE POLOMILI NOS

Izvor: Kurir, 25.Nov.2011

KRAGUJEVAC - Kragujevčanima S. N. (32), B. V. (32) i O. J. (38) određena je 48 časovni policijski pritovor zbog sumnje da su 13. novembra u kući osumnjičenog S. N. u naselju Palilule, posle svađe nasrnuli na N. D. (35) udarajući ga nogama i rukama po glavi i telu...Prema navodima policije, N.D....

Nastavak na Kurir...

Poslije svađe poznaniku polomili nos

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2011

KRAGUJEVAC - Kragujevčanima S. N. (32), B. V. (32) i O. J. (38) određena je mjera zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da su 13. novembra u kući osumnjičenog S.N. u naselju Palilule, poslije svađe nasrnuli na N. D. (35) udarajući ga nogama i rukama po glavi i tijelu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.