Izvor: ItRešenja.com, 31.Maj.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima „Cineplexx“

Nakon vanrednog majskog izdanja, Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu nastavlja da se odigrava svakog prvog vikenda u mesecu.    U okviru ovog vikenda, 1. i 2. juna, mali posetioci i njihovi …The post Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima „Cineplexx“ appeared first on IT Rešenja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Porodični vikend u bioskopima „Sinepleks“

Izvor: NaDlanu.com, 31.Maj.2013

Porodična zabava se nastavlja prvog vikenda juna uz bogat filmski i zabavni program i popuste za roditelje u bioskopima u Beogradu i Kragujevcu...Nakon vanrednog majskog izdanja, Porodični vikend u bioskopima „Sinepleks Delta Siti“ u Beogradu i „SinapleksKragujevac Plaza“ u Kragujevcu nastavlja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.