Pojačani Sušičani pripremaju se za narednu sezonu

Izvor: KGsport.info, 30.Jul.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačani Sušičani pripremaju se za narednu sezonu

Fudbaleri Sušice juče su na terenu sa veštačkom travom stadiona „Čika Dača“ izgubili od Takova

Kragujevački zonaš Sušica, koja je ove godine kroz dve baražne utakmice sa predstavnikom Kosova Kopaonikom iz Leška uspela da ostane u Zoni „Morava“, ozbiljno se priprema kako bi što spremnije dočekala narednu sezonu, koja počinje 19. avgusta.
Ekipa sa sušičkog brda, koju će i naredne sezone voditi bivši igrač i kapiten Uglješa Okiljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ostala je u gotovo identičnom sastavu sa kojim je završila proteklo prvenstvo. Otišao je samo Stefan Božović, ali su stigla pojačanja.
Zonašu iz Sušice pristupili su Uroš Savić, Aleksandar Dakić i Igor Tanasijević, igrači gradskog prvoligša Kragujevca Partizana iz Cerovca. Spisak pojačanja još uvek nije zaključen…
Pripreme se odvijaju po planu. Zadržali smo ekipu na okupu, a preduzeli smo mere i da se pojačamo za narednu sezonu, kako ne bismo došli u situaciju da se borimo za opstanak u ligi, kao što je to bio slučaj prethodne sezone. Doveli smo trojicu igrača iz cerovačkog Partizana, a radimo i na dolasku još dvojice veznih igrača, i po jednog štopera i napadača. Momci marljivo rade i odigrali su tri trening utakmice. Imamo u planu još neke probne susrete, kako bismo se što bolje pripremili i spremno dočekali narednu sezonu, što je želja i uprave kluba i igrača – rekao je za KG sport.info Stevan Vidić, predsedniik FK Sušica.
Predsednik Stevan Vidić veruje da će Sušica spremno dočekati novu sezonu u Zoni „Morava“
Sušičani su već odigrali tri probne utakmice, od kojih su jednu rešili u svoju korist, a dve izgubili. Savladali su u gostima ekipu OFK Aranđelovca sa 1:0, a izgubili od zonaša Slavije 1:5 i Takova 0:3, protiv kojih su nastupili bez petorice prvotimaca.
Od predsednika Vidića saznali smo da će Sušica odigrati još pet pripremnih susreta. Danas je na programu gostovanje u Podunavcima kod Kraljeva i susret sa tamošnjim Realom, članom Okružne lige FS Raškog okruga. Za sredu je dogovoren i susret sa Orlovcem u Mrčajevcima, a u planu su i utakmice sa ekipom Trnave iz istoimenog mesta kod Topole, koja se takmiči u Šumadijskoj ligi i Vodojažom iz Grošnice. Za dva preostala termina još nisu poznati protivnici.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.