Podstrek za Liverpul - Srbin odbio ugovor Štutgarta!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podstrek za Liverpul - Srbin odbio ugovor Štutgarta!

Navodno je Filip Kostić odbio prvu ponudu Štutgarta za nastavak saradnje.

Kako prenose inostrani mediji, tačnije nemački Bild, srpski reprezentativac Filip Kostić je odbio novi ugovor koji mu je ponuđen od strane Štutgarta.

Kragujevčanin ove sezone igra fantastično i jedan je od najboljih igrača Štutgarta, a postoji i interesovanje velikih klubova.

Letos se govorilo da je Bajern iz Minhena zainteresovan za njegove usluge, a nakon toga se pominjala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Borusija iz Dortmunda, pa i premijerligaški tim, Liverpul.

Bild navodi da je odbijanje novog ugovora sa Štutgartom usledilo najviše zbog interesovanja Filipa Kostića da se preseli u Englesku i da zaigra u Premijer ligi, kao i zbog velikog interesovanja Liverpula za njegove usluge.

Pominje se cena od 24 miliona evra, deo bi išao i kragujevačkom Radničkom koji velike nade polaže u transfer ovog fudbalera.

Pored Liverpula, navodno su zainteresovani Volfsburg, Borusija i Šalke u ovom trenutku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.