Počela rasprava o razvoju pravosuđa u Srbiji 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rasprava o razvoju pravosuđa u Srbiji 

Prva javna rasprava o radnom tekstu Strategije razvoja pravosuđa Srbije do 2024. godine koja srpsko sudstvo vidi kao nezavisno, samostalno, moderno, efikasno, odgovorno i otvoreno prema građanima i društvu, održana je u Kragujevcu. Majda Kršikapa, zamenica direktora Pravosudne akademije, koja je zajedno sa Snežanom Andrejević, savetnicom predsednika Vrhovnog kasacionog suda, predstavila radni tekst, kaže za RSE da su u okviru nove Strategije predložene i mere za promenu Ustava...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nedostaje 400 sudija

Izvor: Danas, 24.Maj.2019, 09:03

Javna rasprava o radnom tekstu Strategije razvoja pravosuđa Srbije do 2024. godine koja srpsko sudstvo vidi kao nezavisno, samostalno, moderno, efikasno, odgovorno i otvoreno prema građanima i društvu, počela je u Kragujevcu. Članak Nedostaje 400 sudija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.