Pajtić: Vučić laže i svi to znaju

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Vučić laže i svi to znaju

Građani na ovim izborima biraju između toga da li veruju svojim očima ili veruju Vučiću, da li veruju svom frižideru ili veruju televizoru - poručio je predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić na konvenciji održanoj u Kragujevcu.

- Laž je jedini princip koji vodi njih i njihovu politiku. Najbedniji smo i najsiromašniji narod u ovom delu Evrope. Lažete, ljudi, lažete i svi to znaju - ocenio je Pajtić, prenosi informativna služba Demokratske stranke.

Kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastavlja dalje Pajtić, povećali su strana ulaganja - pa gde su te strane investicije, osim onih koje smo mi doveli, pita Pajtić.

- Šetaju se po fabrikama koje su otvorene za vreme Verka Stevanovića, za vreme Demokratske stranke, za vreme ljudi koji su do 2012. godine vodili ovu zemlju - ocenio je Pajtić, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.