Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINUT NIZ PORAZA: Radnički slavio pobedu u Splitu

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca prekinuli su seriju od pet utakmica bez pobede, pošto su večeras u Splitu savladali POŠK sa 12:7 (4:2, 3:3, 3:1, 3:1), u devetom kolu regionalne lige.

Radnički se trenutno nalazi na deobi drugog mesta u grupi A zajedno sa ekipom zagrebačke Mladosti, dok je na prvom Primorje sa maksimalnim učinkom.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Srđan Vuksanović sa četiri gola, po dva su postigli Dušan Marković i Marko Ćuk, a jedan Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Trajković, Miloš Miličić, Josip Vrlić i Marko Petković.
Na drugoj strani prednjačio je trostruki strelac Ivica Prižmić, dok je Piter Robinson upisao dva gola.
U narednom kolu Radnički u četvrtak na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ dočekuje ekipu Budve.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vaterpolo: Šumadinci prebrodili krizu

Izvor: Šumadija Press, 07.Dec.2014, 12:25

POŠK – Radnički 7:12 (2:4, 3:3, 1:3, 1:2). Kragujevčani pobedili u Splitu, u devetom kolu regionalne lige, prekinuvši niz od pet mečeva bez pobede.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.