Od novembra 550 automobila dnevno

Izvor: Danas, 18.Jul.2012, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od novembra 550 automobila dnevno

Fijat mnogo veruje u ovaj projekat i čini sve da on ide napred i onako kako je Bog zapovedio, izjavio je juče za našem listu generalni direktor kompanije Fijat automobili Srbija Antonio Ćezare Ferara, govoreći o zajedničkom poslovnom poduhvatu kompanije iz Torina i Vlade Srbije. U prvom intervjuu koji je dat nekom od domaćih štampanih medija, Ferara govori o početku proizvodnje novog Fijatovog modela za tržište u kragujevačkoj fabrici automobila, o njenim ovogodišnjim i planovima za narednu godinu, o vrednosti i strukturi investicije, ali komentariše i poluistine i dezinformacije koje su povremeno pratile ovaj poslovni aranžman.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od novembra 550 automobila dnevno

Izvor: Radio Centar 987, 19.Jul.2012, 09:53

FIAT mnogo veruje u ovaj projekat i cini sve da on ide napred i onako kako je Bog zapovedio, izjavio je za list Danas generalni direktor kompanije FIAT automobili Srbija, Antonio cezare Ferara, govore..

Nastavak na Radio Centar 987...

Intervju: Antonio Čezare Ferara, generalni direktor kompanije Fijat automobili Srbija

Izvor: AutoBlog, 19.Jul.2012

Preuzeto sa: Danas.rs Fijat mnogo veruje u ovaj projekat i čini sve da on ide napred i onako kako je Bog zapovedio, izjavio je juče list Danas generalni direktor kompanije Fijat automobili Srbija Antonio Ćezare Ferara, govoreći o zajedničkom poslovnom poduhvatu kompanije iz Torina i Vlade Srbije....

Nastavak na AutoBlog...

U Kragujevcu od novembra 550 automobila dnevno

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2012

BEOGRAD, 19. jula 2012. (Beta) - Direktor kompanije Fijat automobili Srbija Antonio Čezare Ferara izjavio je da će se u fabrici u Kragujevcu od novembra dnevno proizvoditi 550 automobila novog modela "fijat 500L"... BEOGRAD, 19. jula 2012. (Beta) - Direktor kompanije Fijat automobili Srbija Antonio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.