Nožem u stomak posle svađe u kafani

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem u stomak posle svađe u kafani

Napadu prethodila rasprava u jednom kragujevačkom bifeu

KRAGUJEVAC - Dragan Đ. (49) iz Kragujevca zadobio je teške povrede opasne po život kada ga je, posle kraće verbalne rasprave u bifeu "Pele", sugrađanin Aleksandar S. (36) dva puta ubo nožem u stomak, saopštila je kragujevačka policija.

Kako je navedeno u saopštenju, Aleksandr S. je Draganu Đ. nožem zadao dve ubodne rane u stomak, u petak oko 14 sati, ispred bifea "Pele" u ulici dr Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ristića u Kragujevcu.

Tom napadu prethodila je verbalna rasprava u bifeu između Aleksandra S. i osobe koja je sedela u društvu sa Draganom Đ. U raspravu su se uključili prisutni za stolom Dragana Đ, pa su svi izašli napolje, gde je Aleksandar S. potegao nož.

Dragan Đ. je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički centar u Kraguejvcu gde je operisan i gde je utvrđeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Policija je ubrzo uhapsila Aleksandra S. i pronašla nož koji je koristio u izvršenju tog krivičnog dela, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da je nadležni istražni sudija Aleksandru S, posle saslušanja, odredio pritvor.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.