Novinar teško povređen u udesu u Jagodini

Izvor: Blic, 25.Feb.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar teško povređen u udesu u Jagodini

JAGODINA - Novinar Radio Jagodine Relja Milanović (63) danas je teško povređen u saobraćajnom udesu i posle ukazane medicinske pomoći u jagodinskoj bolnici prevezen je u Klinički centar u Kragujevcu.

Milanoviću je slomljena butna kost i podkolenica, ali mu život nije u opasnosti, izjavio je direktor bolnice dr Darko Miletić.

Milanović je povređen kada se popodne biciklom vraćao kući s posla, rekao je Tanjugu Ljubiša Vujić, direktor Novinskog javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preduzeća "Novi put" u čijem je sastavu Radio Jagodina.

Sumnja se da ga je udario kamion. Policijske uprave u Jagodini još se nije oglasila saopštenjem povodom ovog udesa.

Povezane vesti: Vozač sprečio da autobus sa 40 putnika sleti u provaliju U udesu kod Inđije poginuo pukovnik VS Jagodina: Sleteli s autoputa u baru U 187 udesa dve osobe poginule, 62 povređene Teško povređen motociklista u udesu u Leskovcu
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.