Nikolić i igrači kažnjeni zbog loših rezultata

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i igrači kažnjeni zbog loših rezultata

Trenere Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić i svi igrači kažnjeni su umanjenjem primanja za 50 odsto, zbog loših rezultata na početku sezone, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.
Kragujevčani su zabeležili tri uzastopna poraza na početku Jadranske lige, što je najslabiji start u protekle četiri godine.
Nikolić veruje da će kazna uticati na košarkaše i da će zaigrati bolje već u subotu na gostovanju MZT–u u Skoplju.
Ovo je profesionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posledica loših sportskih rezultata. Uz igrače i ja sam sankcionisan. Svi su očekivali bar jednu ili dve pobede, umesto tri poraza. Tako bismo već držali priključak za vrh Jadranske lige i Evropu dogodine. Ovako se nalazimo na težem putu do cilja. Delujemo previše neuigrano, nismo dovoljno borbeni u nekim fazama igre, a ima čak i nezainteresovanosti – rekao je Nikolić za klupski sajt.
On je poručio da nedovoljno borbeni igrači ubuduće neće biti u timu.
Nema tu nikakve sentimentalnosti. Neće biti naš igrač onaj ko nije potpuno posvećen ovom timu. Dok je u dresu Radničkog, svaki igrač će morati da se ponaša odgovorno kao da je u dresu madridskog Reala, jer Radnički je nešto najbolje što Šumadija ima u košarci – rekao je Nikolić.
Trener Radničkog istakao je da njegov tim može i mora bolje.
Selektirao sam igrače da igramo baš takvu, evro-košarku. Teško je svake godine počinjati sa novim sastavom, ali i dalje tvrdim da imamo ratničku ekipu, samo će ti ratnici morati da se razdrmaju. Ne odstupamo od cilja – plasman među prvih šest ekipa, a greši svako ko sada otpisuje Radnički. Liga jeste jača nego prošle godine, ali timovi su ujednačeniji, biće tu još mnogo neprijatnih poraza svih učesnika – kazao je Nikolić.
Narednu utkamicu Radnički će odigrati u subotu od 20.30 protiv ekipe MZT iz Skoplja.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.