Nikolić: “Nismo zaslužili Evropu“

Izvor: KGsport.info, 06.Mar.2012, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: “Nismo zaslužili Evropu“

Košarkaši Radničkog su porazom od Heliosa znatno otežali put ka Evrokupu. Trener Kragujevčana Muta Nikolić preuzeo je krivicu na sebe.
'Bolje igramo na strani, nego kod kuće gde smo opušteni. Promašili smo 18, a primili 13 trojki. Helios je uspeo da nas raširi, a mi se nismo povezali. Davili smo igru, bili bez pravih kretnji, kao protiv Cedevite.
Nismo zaslužili Evropu, od samog početku smo u problemima, sada smo bili bez Sinoveca i Markovića, dakle bez >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << dovoljnog broja bekova u rotaciji. Preuzimam svu krivicu na sebe', rekao je Nikolić posle utakmice sa ekipom iz Domžala.
Zmagoslav Sagadin, trener Heliosa:
'Ušli smo malo bojažljivo u utakmicu, kasnije počeli da pogađamo trojke, čime smo dobili na sigurnosti. U drugom delu smo bili bolji, jednostavno ne možemo da pariramo u reketu protiv jednog Sajmona. Ali, zato izvan njega, kada nas krene, možemo biti neugodni za svaki tim', zaključio je iskusni stručnjak.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.