Naslovne strane za subotu, 8. decembar 2018. godine

Izvor: Beta, 08.Dec.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za subotu, 8. decembar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu najviše pišu o otvaranju nove fabrike i industrijskog parka u Kragujevcu, o promeni vlasništva nad TV Prva i O2, krizi u odnosima Beograda i Prištine i o drugim društvenim i ekonomskim temama.ALO  -   "Veselji pazari oružje u Americi", o navodnom planu predsednika kosovske skupštine da američkim kompanijama ponudi ekskluzivna prava na eksploataciju ruda na Kosovu u zamenu za oružje.BLIC  -  "Još jedna provokacija, Haradinaj priziva rat", o izjavi premijera Kosova da bi ih SAD branile u slučaju da Srbija pošalje vojsku. Razgovor sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem "Nisam se pokajao što sam ušao u politiku". Pod naslovom "Junetina će dodatno poskupeti" list najavljuje da bi povećanje kvota za izvoz u Tursku moglo da dovede do poskupljenja.VEČERNJE NOVOSTI  -  O pripadniku OVK Rustemu Mustafi koji je prvi optužen pred Specijalnim sudom na Kosovu "Razneo autobus, ubijao vojnike, mučio zarobljenike". List navodi da je Vlada Srbije dala garancije za posetu haškog osudjenika Ratka Mladića "Stiže li Mladić u Srbiju na Anin grob".DANAS  -  "Noćna sednica - uspeh opozicije", o zajedničkoj protestnoj akciji opozicionih poslanika u Skupštini Srbije. Novi vlasnik TV Prva i O2 Srdjan Milovanović za list kaže "Bio sam prinudjen da prodam ...
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HARADINAJ PRIZIVA RAT Pretnje i provokacije svakog dana eskaliraju, a iza svega se krije ZLOĆUDAN PLAN

Izvor: Blic, 08.Dec.2018

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj svakodnevno provocira vlast u Beogradu. Nakon što je izjavio da se Srbija ne bi usudila da pošalje svoju vojsku na Kosovo i da bi ih u tom slučaju Amerika branila, stigla je i nova pretnja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.