Naisa dočekuje Radnički u derbiju kola

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa dočekuje Radnički u derbiju kola

Rukometašice Naise dočekaće u 14. kolu Superlige ekipu kragujevačkog Radničkog. Derbi meč između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe odigraće se u subotu 13. februara u Čairu u 18:30.

Posle velike pobede u Petrovcu na Mlavi protiv Sloge u prošlom kolu pred niškim rukometašicama je još jedan težak meč. U goste im dolazi ekipa koja je, uz Izvor iz Aranđelovca, pružila najbolje partije u dosadašnjem toku prvenstva.

Levo krilo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << niškog tima Marija Filipović pohvalila je svoje saigračice, jer su pokazale karakter u prošlom posle loše igre protiv Jagodine na svom terenu.

Naša partija protiv Sloge pokazala je da smo brzo zaboravile kiks protiv Jagodine. Na redu je utakmica protiv Radničkog, čije igračice dobro poznajemo, jer su našeg uzrasta. U njihovom sastavu ima dosta reprezentativki, očekuje nas teška utakmica, pa pozivam publiku da nas podrži u što većem broju - kazala je 22-godišnja igračica.

Trener ekipe Svetislav Jovanović složio se sa svojom igračicom na kvalitetnoj reakciji posle meča sa Jagodinom. Partija minulog vikenda uliva poverenje strategu Naise da se i u meču protiv Radničkog nada dobrom izdanju svoje ekipe.

Dali smo svo svoje umeće, izdržljvost, pamet, snagu kako bi odigrali utakmicu koja pokazuje da igramo moderan rukomet sa puno golova. U izuzetno teškoj utakmici pobedili smo direktnog konkurenta u borbi za 4. mesto. To mi daje za pravo da i protiv Radničkog, ekipe koja obiluje iskustvom i koju u dosadašnjim duelima nismo pobedili nijednom, da se nadamo pobedi - rekao je popularni Beli.

Šef stručnog štaba niškog tima pred ovaj meč ima određenih kadrovskih problema. Pod injekcijama su Milica Mitrović, Aleksandra Pešić i Katarina Tanasković, koje ne treniraju, dok je pod temperaturom Marija Filipović, ali se nada da će do subotnjeg meča uspeti da se oporave.

U prvom delu sezone, Radnički je na svom terenu u Kragujevcu trijumfovao rezultatom 28:23.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.