Na protest krenulo oko 1.300 radnika iz tri grada

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na protest krenulo oko 1.300 radnika iz tri grada

Oko 1.300 radnika iz Kragujevca, Topole i Knića krenulo je za Beograd gde će danas biti održan protest zaposlenih u preduzećima u restrukturiranju.

Radnici iz ova tri grada krenuli su put Beograda nešto posle osam sati iz Kragujevca, u koloni od 17 spratnih autobusa i 50 automobila, a kako je najavljeno, na protestu će biti zatraženo povlačenje iz skupštinske procedure predloga zakona o privatizaciji i stečaju, predlog nacrta zakona o radu i smena ministra Saše Radulovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Pored radnika metalske industrije zaposlenih u preduzećima u restrukturiranju u Kragujevcu, Topoli i Kniću, na protest su krenuli i radnici kragujevačke "Energetike" kao i članovi sindikata Skupštine grada Kragujevca i dečjih ustanova - izjavio je Tanjugu predsednik Samostalnog sindikata metalaca Kragujevca Goran Milić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.