Milošković i Nenadić ponovo u Radničkom 1923?

Izvor: KGsport.info, 30.Jan.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošković i Nenadić ponovo u Radničkom 1923?

FK Radnički 1923 mogao bi da dobije dva vredna pojačanja pred nastavak sezone. Iskusni Stanimir Milošković “Lesta“ i Ljubo Nenadić ponovo su obukli dres kragujevačkog prvoligaša na današnjoj prijateljskoj utakmici između Radničkog i zonaša Gruže, i tako zagolicali maštu „Đavola“ u vezi sa eventualnim povratkom na „Čika Daču“.
Trener Radovan Radaković otkrio nam je da su obojica igrača izrazila želju da ponovo obuku dres Radničkog, ali da je prepreka postojeća >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << zabrana registrovanja novih igrača, koja je izrečena Kragujevčanima od strane Fudbalskog saveza Srbije.
Milošković je u tri navrata oblačio dres Radničkog, a Nenadić dva puta i sigurno je da ne bi imali ništa protiv da vrate se u svoj rodni grad i tu možda i završe svoje bogate karijere.
Sada je na potezu uprava Radničkog 1923, koja zajedno sa gradskim čelnicima radi na deblokiranju računa kluba i vraćanju dugova.
Na slici: Stanimir Milošković i Ljubo Nenadić
Foto: Nenad Kotlajić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

„Đavoli“ efikasni u prvom kontrolnom meču (FOTO)

Izvor: KGsport.info, 30.Jan.2016

Fudbaleri Radničkog 1923 zabeležili su pobedu u prvom kontrolnom meču, u okviru priprema za nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije. Ekipa Gruže, član Zone „Dunav“, pokazala se kao dobar sparing partner Kragujevčanima, koji su na kraju slavili sa ubedljivih 4:0 (2:0) i tako najavili nešto efikasnije...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.