Milivojević želi da investira u Kragujevac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević želi da investira u Kragujevac

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević, koji trenutno igra za grčki Olimpijakos, izjavio je danas da želi u rodnom Kragujevcu da izgradi sportski kompleks sa veštačkom travom i pratećim objektima, kako bi sadašnji i budući fudbaleri imali najbolje uslove za trening.

Milivojević, koji je svoju karijeru započeo u FK "Radnički 1923" je na sastanku sa predsednikom kragujevačke Skupštine Milanom Uroševićem rekao da je ponudu za izgradnju terena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imao od drugih gradova, ali da želi da u Kragujevcu izgradi sportski kompleks.

Njegova želja je, kako je objavljeno na sajtu gradske uprave, da znanje i sredstva koje je stekao tokom svoje uspešne profesionalne karijere uloži u rodni Kragujevac, gde bi po završetku karijere otvorio i akademiju za fudbalere.

Urošević je izrazio zadovoljstvo namerom Milivojevića da investira u Kragujevac i stvori još bolje uslove razvoj sporta, posebno fudbala.

Gradska uprave od Milivojevića očekuje zvanično pismo o namerama, rekao je Urošević i naglasio da je grad otvoren za tu i slične inicijative.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bravo Luka

Izvor: Mondo, 02.Jul.2015, 09:38

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević želi da uloži u rodni grad Kragujevac..Foto: MN Press..Luka Milivojević žli da pomogne rodnom Kragujevcu. On je izjavio da želi da izgradi sportski kompleks sa veštačkom travom i pratećim objektima, kako bi sadašnji i budući fudbaleri imali najbolje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.