Metalac i zvanično novi član ABA lige

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac i zvanično novi član ABA lige

Metalac Farmakom biće član ABA lige u takmičarskoj sezoni 2014/2015, potvrdio je bord ABA lige. Biće to prvo učešće valjevskog kluba u regionalnom takmičenju, pošto je dobio specijalnu pozivnicu, zbog odustajanja kragujevačkog Radničkog.

Šumadinci su, podsetimo, zbog finansijskih problema i nemogućnosti da ispune uslove takmičenja, odustali od istog za narednu takmičarsku godinu.

- Nakon razgovora i konsultacija, Metalac Farmakom je garantovao da će ispuniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sve neophodne uslove za učešće u sezoni 2014/2015. Metalac Farmakom je tako stekao pravo da iskoristi „wild kartu" koju mu je dodelio Bord ABA lige - navodi se u saopštenju na sajtu regionalnog takmičenja.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Metalac doveo Vardu i zvanično postao član ABA lige!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Sep.2014

Klub iz Valjeva će biti četvrti srpski klub i regionalnom košarkaškom takmičenju * Upravo zbog jakog takmičenja doveli su i gorostasnog centra..Srbija će i dalje imati četiri predstavnika u ABA ligi pošto je bord ovog takmičenja odlučio da mesto Radničkog iz Kragujevca zauzme Metalac iz Valjeva...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.