Ljajić – Novi Pazar kao grad se obrukao!

Izvor: SandzakPress.net, 02.Jul.2020, 00:11

Ljajić – Novi Pazar kao grad se obrukao!

Primjerka Srbije Ana Brnabić je u Novom Pazaru jučer optužila okupljene da su politički instruisani i motivisani. Ministar Lončar im je rekao da “ne znaju šta rade”. Ministar Ljajić smatra da se Novi Pazar “kao grad obrukao”. – Sve je ispolitizovano, kod većine koji su protestovali. Lekari iz Kraljeva i Kragujevca koji su došli kao ispomoć kažu da u ovakvim okolnostima ni sistem koji je bolje organizovan ne bi izdržao i da bi se desio kolaps. Imali smo veliki broj obolelih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << trajalo je tri-četiri dana, dok sistem nije profunkcionisao. Mi ovih dana ubeđujemo doktore koji su došli kao ispomoć da ostanu i onda se ovo danas desi. Doktorka iz Kraljeva je danas došla i plače, pita me: “Šta je ovo?!” Kako da je ubedimo da ostane i dalje – izjavio je Ljajić. (Blic) The post Ljajić – Novi Pazar kao grad se obrukao! appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zvižduci u Novom Pazaru

Izvor: Danas, 02.Jul.2020

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar sigurno su imali hvale vredan plan da posete Novi Pazar, jedno od žarišta korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.