Kuzeljević: “Bodovi su nam neophodni“

Izvor: KGsport.info, 30.Avg.2012, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzeljević: “Bodovi su nam neophodni“

Pred gostovanje u Kuli, trener kragujevačkog superligaša Slavenko Kuzeljević očekuje da će se kvalitetan rad njegovog tima iz prethodnog perioda konačno isplatiti i da će njegovi puleni doći do prva tri boda.
“Još jedno gostovanje u nizu protiv jednog protivnika koji nije dobro startovao, ali je isto tako na određenim utakmicama na gostujućem terenu pokazao kvalitet.
Utakmica koja ima veoma veliki značaj i za nas i za ekipu Hajduka koji je po tradiciji veoma neugodan >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << rival ekipi Radničkog, ali mislim da u ovom trenutku imamo i adute i kvalitet da se može ravnopravno suprotstaviti domaćinu, da možemo odigrati još jednu dobru utakmicu.
Nadam se da ako smanjimo greške i pad koncentracija u obe faze igre možemo se nadati dobrom i kvalitetnom rezultatu jer smo dobro radili, atmosfera je vrlo korektna i igre u poslednja dva meča nam daju za pravo da možemo sasvim otvoreno da uđemo u meč protiv domaćina kome su bodovi neophodni kao i nama“, kazao je Kuzeljević.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.