Kragujevčanka Iva najlepši mladi model u Srbiji

Izvor: Blic, 25.Okt.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanka Iva najlepši mladi model u Srbiji

Učenica iz Kragujevca Iva Vuković (15) pobedila je na domaćem izboru za mis „Super model Universe“ i predstavljaće Srbiju na internacionalnom izboru od 3. do 7. novembra u Bugarskoj.

U konkurenciji 12 tinejdžerki iz cele Srbije, Iva je bila najmlađa, ali joj je žiri poklonio poverenje da bude predstavnica Srbije na međunarodnom takmičenju za juniorske foto-modele „Super model Universe“.

Za prvu pratilju proglašena je Beograđanka Dragana Milićević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << druga je Ana Tomić iz Valjeva, mis šarma je postala Zorana Bajra iz Ruskog Sela kod Kikinde, a mis fotogeničnosti Mima Delić iz Lazarevca.

- Gajila sam nadu, ali zaista nisam očekivala pobedu u konkurenciji ovako lepih devojaka. Do sada sam se takmičila u konkurenciji devojčica, u svom rodnom gradu na izboru za Mis kids, a uspeh u konkurenciji mladih modela mi daje vetar u leđa da se više posvetim manekenstvu. Nadam se da bih mogla i u Bugarskoj da napravim slično, pozitivno iznenađenje - kaže Iva koja trenira odbojku i želi da postane dečja lekarka.

Nacionalno takmičenje za najlepše mlade modele organizovala je valjevska modna agencija „Novo lice“ koja zastupa licencu izbora za foto-modele.

Pobednica letošnjeg izbora u konkurenciji starijih devojaka, Valjevka Ana Perišić, studentkinja psihologije Beogradskog univerziteta, upravo se nalazi, u Kini gde kao predstavnica Srbije učestvuje na svetskom izboru za Mis model.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ova devojka je proglašena za najlepšu tinejdžerku u Srbiji: Da li se slažete?

Izvor: B92, 26.Okt.2015, 11:22

Iva Vuković (15) iz Kragujevca pobedila je na izboru za "Super Model Universe"...On je pobedila u konkurenciji od 12 učesnica i bila je najmlađa. Iva će predstavljati Srbiju na internacionalnom izboru od 3. do 7. novembra u Bugarskoj. Za prvu pratilju proglašena je Beograđanka Dragana Milićević,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.