Kragujevčani svetski šampioni u grilovanju

Izvor: RTS, 14.Sep.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčani svetski šampioni u grilovanju

Kragujevačka HORESA Asocijacija je zvanično postala svetski šampion u grilovanju u kategoriji jelo od mlevenog mesa.
Na najvećoj svetskoj smotri kulinara "WORLD MASTERS OF GRILL" koje je održano u Rumuniji, u gradu Kluž Napoka, takmičari iz preko 30 zemalja borili su se za titulu svetskog prvaka u grilovanju.

Tim iz Kragujevca i jedini predstavnici Srbije u ovogodišnjem takmičenju su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << činili: predsednik asocijacije Vujadin Vujadinović, mentor tima Vladimir Arsenijević (TUŠ "Toza Dragović") , takmičari Vladisav Milošević, Miloš Totović i Nemanja Milovanović.
U konkurenciji od preko 500 takmičara, mladi Kragujevčani osvojili su zlatnu medalju i titulu šampiona sveta u pripremi jela od mlevenog mesa, devet srebrnih medalja i 11 bronzanih.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.