Kragujevac, uhapšen maloletnik sa poternice

Izvor: RTS, 03.Avg.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac, uhapšen maloletnik sa poternice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je u jednoj prodavnici u Kragujevcu izvršio krivično delo razbojništvo.
Kako se sumnja, maloletnik je juče u prepodnevnim satima maskiran ušao u jednu prodavnicu i uz pretnju nožem od radnice oteo novac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od pazara.

Policija je osumnjičenog pronašla par sati nakon izvršenog krivičnog dela u naselju Dragobraća.
Takođe, pretresom ovog sedamnaestogodišnjaka policija je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Za maloletnim mladićem bila je raspisana poternica i policija ga je sprovela u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, navodi se u saopštenju policije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog razbojništva

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2019

Kragujevačka policija podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je, u jednoj prodavnici u tom gradu, izvršio krivično delo razbojništvo Kragujevačka policija podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.