Kragujevac: Dečak se upucao dedinim pištoljem

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Dečak se upucao dedinim pištoljem

Dečak star 14 godina ranio se igrajući se pištoljem u porodičnoj kući u Kragujevcu.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

U Hitnoj pomći rečeno je Tanjugu da je dete preuzeto iz privatne ordinacije u koju ga je nakon nesreće dovela majka i prevezeno u kragujevački KBC.

"Povređena mu je leva noga, zbrinuo ga je hirurg. Kada smo ga preuzeli dovoljno se dobro osećao, bio je svestan i komunikativan", kažu u Hitnoj pomoći.

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra Prvog Karadordevića, kada je dečak, kako je rekla majka, ispalio metak iz dedinog pištolja kojim se igrao.

Niš: Igrao se pištoljem, upucao druga!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dečak se ranio dedinim pištoljem

Izvor: RTS, 21.Jun.2019

. Dečak iz Kragujevca, star 14 godina, igrajući se dedinim pištoljem, upucao je sebe u levu nogu. Dečak se oseća dobro, i nije životno ugrožen, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.